VooGlue - We zullen investeren in het verbeteren van de toekomst van augmented reality en geavanceerde technologie om de grootste wow-factor in de markt te veroveren.

Hallo iedereen Als je een kunstenaar, galerij eigenaar of exploitant of een kunstmuseum, een kunst investeerder, in feite iedereen die een interesse in kunst heeft, VooGlue token is uw kans om een ​​deel van deze innovatieve transformatie binnen het ecosysteem van de kunst. ,


 VooGlue doet softwareontwikkeling en IP-bescherming terwijl we ons bedrijfsplatform blijven uitbreiden. We zullen investeren in de toekomstige stijging van augmented reality en geavanceerde technologieën om de grootste wow-factor van de markt te veroveren, het toevoegen van een nieuwe kunstvormen zoals beeldhouwkunst en installatie tot het portfolio van onze digitale vingerafdruk mogelijkheden.

Platform VooGlue en "VooGlue App" ecosysteem te integreren kunstenaars, galeries, musea, kunstliefhebbers, investeerders, de digitale vingerafdruk van de "muur hing kunstwerk", partners en medewerkers van digitale media e-commerce producten. De VooGlue App permanent verbindt de fysiek object (bijvoorbeeld een schilderij) om samen te werken digitale media (bijvoorbeeld video of ervaring augmented reality), een partner product (bijv, kunstwerk voor verkoop), zodat deze elementen een partner die permanent is aangesloten, unieke plek om te werken fysieke kunst en kan niet worden gescheiden van objecten die op de fysieke muur zijn opgehangen. Vanuit gebruikersperspectief is toegang tot een digitale partner eenvoudig door een mobiel apparaat naar een muurbevestigend stuk fysieke illustratie te leiden.

TOKENVERKOOPSTRUCTUUR Er zal een totale en beperkte voorraad van 55.000.000 VGC zijn. Van dat bedrag wordt een voorraad van 65% (36 miljoen VGC) te koop aangeboden als onderdeel van het tokenvoorverkoop- en verkoopevenement. De resterende 35% tokens worden door het bedrijf in reserve gehouden en op verschillende manieren op de markt geïntroduceerd, waaronder teamcompensatie, prijzen en andere beloningen. BRIAN CAREW-HOPKINS Voorzitter & CEO "Ik heb 23 jaar geleden mijn eerste technologiebedrijf opgericht, dus ik heb deze industrie zien opbloeien en volwassen zijn geworden. In slechts twee jaar tijd is mijn nieuwe VooGlue-bedrijf een van de meest opwindende pogingen die ik ooit heb gedaan. Onze blockchain zal een deel van het kunstecosysteem veranderen en onze tokens zullen grote voordelen bieden.


Lees de whitepaper voor meer informatie over hoe u lid kunt worden en klik met de rechtermuisknop om uw token te krijgen. "Een ervaren leider, strateeg, directeur, ondernemer en mentor, Brian was de eerste die het internationale bedrijfsleven te omarmen met de opstart van Singapore in de jaren '90 en de dot com technologie boom in de 00's. Vervolgens leidt hij de divisie Australian Government met verschillende internationale locaties, met de nadruk op exportgroei.

Door houdt twee patenten in de ruimte bedrijfsinnovatie, Brian richt zich op de uitvoering van de winnende strategieën door gebruik te maken van het volledige arsenaal aan digitale hulpmiddelen om sociale media te verbeteren, het bereiken van een parabolische groei, en creëert grote waarde.

BRIAN CAREW-HOPKINS
voorzitter

"Ik heb 23 jaar geleden mijn eerste technologiebedrijf opgericht, dus ik heb deze industrie zien evolueren en volwassen worden. In slechts twee jaar tijd is mijn nieuwe VooGlue-bedrijf een van de meest opwindende ondernemingen geworden die ik ooit heb geïnitieerd. Onze blockchain zal een deel van het fijne kunstecosysteem transformeren en ons token zal grote voordelen opleveren.

Als u een artiest, een galerie of een museumeigenaar of -exploitant bent, een kunstinvesteerder, in feite iedereen die geïnteresseerd is in de kunsten, is het VooGlue-teken een kans om deel uit te maken van deze innovatieve transformatie in het beeldende kunstecosysteem .

Lees de whitepaper voor meer informatie over hoe u kunt meedoen en klik vervolgens naar rechts om uw tokens te krijgen. "

Als ervaren leider, strateeg, directeur, ondernemer en mentor, omarmde Brian voor het eerst internationale zaken met een Singapore-startup in de jaren 90 en de com-technologie in de jaren '00. Hij ging leiding geven aan een divisie van de Australische regering met meerdere internationale locaties, met de nadruk op exportgroei.

Met twee octrooien in de ruimte voor bedrijfsinnovatie richt Brian zich op het uitvoeren van een winnende strategie, gebruikmakend van het volledige arsenaal aan digitale hulpmiddelen om sociale media te benutten, parabolische groei te bereiken en enorme waarde te creëren.
~ Volg Linkedin »

ONTMOET HET TEAM VAN VOOGUE

NISHA SOOD »Webontwikkelaar
Nisha is een webontwikkelaar met 5 jaar ervaring in het aanbieden van webgebaseerde bedrijfsoplossingen, webapplicatie en portalontwikkeling. Nisha werkt nauw samen met de creatieve teamleden van VooGlue om een ​​intuïtief functionele online toegangspoort tot de kunstgemeenschap te brengen.
~ Volg Linkedin »

VIDADI SHEADEV »Ontwikkelaar
Vidadi is een Python-ontwikkelaar met verscheidene jaren ervaring in het ontwikkelen van webapplicaties. Hij creëerde de eerste versie van de digitale vingerafdrukmachine van VooGlue, een integraal onderdeel van het project dat fysieke kunst naadloos verbindt met zijn multimediale digitale tegenhanger. Voor de toekomst zal Vidadi met VooGlue-ontwikkelaars samenwerken om vingerafdrukken van meer diverse vormen van kunst mogelijk te maken, zoals sculpturen en installaties.
~ Volg Linkedin »

PUSHPENDRA YADAV »Systeembeheerder
Pushpendra is een Linux-systeembeheerder met 10 jaar ervaring in het ontwerpen en implementeren van zeer schaalbare, fouttolerante, geautomatiseerde en beveiligde IT-infrastructuren. Hij zorgt ervoor dat de VooGlue-portal te allen tijde robuust online en veilig is, vooral tijdens drukke tijden.
~ Volg Linkedin »

HIDEAKI YURI »Tokenontwikkeling
Hideaki is een ervaren Ethereum-ontwikkelaar die zich richt op het creëren van uiterst veilige slimme contracten in de Solidity-programmeertaal. Met een graad in Computer Engineering van het Tokyo Institute of Technology, is Hideaki de leidende ontwikkelaar van verschillende decentrale applicaties (DApps) geweest en is hij enthousiast over het gebruik van blockchain-technologie om te verstoren en te empoweren. Hideaki zal het kernontwikkelingsteam assisteren, met de nadruk op tokenontwikkeling en kwaliteitscontrole.
~ Volg Linkedin »

RATKO STAMBOLIJA »Chief Marketing Officer (ICO)
Ratko is een marketingspecialist die sinds bijna het begin van de ICO-boom betrokken was bij blockchain-projecten ter bevordering van ICO's. Ratko leidt het marketingteam van VooGlue om een ​​succesvolle ICO en productlancering te garanderen. Hij is enthousiast over de visie van VooGlue om kunstenaars te empoweren door de decentraliserende kracht van blockchain-technologie.
~ Volg Linkedin »

GRAHAM STONE »Content Manager
Graham is een digitale nomade die in vijf landen op vier continenten en in verschillende industrieën heeft gewoond en gewerkt. Op basis van zijn culturele ervaring en recente enthousiasme voor de gedecentraliseerde beweging, is zijn vaardigheid het vermogen om complexe ideeën begrijpelijk te maken voor niet-experts van welke achtergrond ook.
~ Volg Linkedin »

ALEXANDR RADCHUK »ICO-expert
Na zeven teams te hebben geleid om met succes zeven ICO-campagnes te lanceren, combineert Alexandr een technische achtergrond in wiskunde en informatica met ervaring in bedrijfsontwikkeling in uiteenlopende technologieprojecten om end-to-end technische oplossingen te bieden voor de lancering van de VooGlue ICO.
~ Volg Linkedin »

KRISTINE BUENAVISTA »Community Manager
Met 8 jaar ervaring op het gebied van social media management, heeft Kristine de rol van VooGlue Community Manager. Ze werkt samen met alle teamleden om ervoor te zorgen dat de visie van VooGlue om kunstenaars te ondersteunen door een eerlijke marktplaats voor kunst te creëren, op de juiste manier wordt gepresenteerd op sociale mediakanalen.
~ Volg Linkedin »

TANIA PICKERING »Public relations
Tania legt haar hart in elke zaak waarvoor ze werkt. Met meer dan 15 jaar expertise in management en business in de reis-, retail- en bedrijfssector. Tania weet hoe belangrijk het is om verbonden te blijven met mensen uit alle delen van het leven en is gepassioneerd in het zorgen voor haar klanten. Tania werkt nauw samen met investeerders, galerijen en artiesten om ervoor te zorgen dat VooGlue's boodschap de juiste mensen bereikt.

MUHAMMAD ATIF AYAZ »CTO
Atif is een senior softwareontwikkelaar met meer dan 10 jaar systeemontwikkeling, onderhoud en integratie-ervaring in een dozijn programmeertalen. Atif beheert de digitale vingerafdrukmachine van VooGlue, een integraal onderdeel van het project dat fysieke kunst naadloos verbindt met zijn multimediale digitale tegenhanger.

Overheads 12% IP-bescherming 25% Marketing 17% Klantenservice 6% Softwareontwikkeling 40%

ROAD MAP

2015 Concepten ontwikkeld en getest

Maart 2016: Tijdelijk octrooi wordt verkregen

2016 november: eerste ontwikkeling prototype-applicatie is voltooid

2016 December: De website werd ontwikkeld maart 2017: International PCT diende een voorlopige octrooiaanvraag

September 2017: Technologiemigratie naar VPS en laatste bug gerepareerd

2017 oktober: voltooiing bedrijfsmodel en implementatie in prototype

December 2017: Vooglue Currency White Book gepubliceerd

2018 januari: ICO-voorverkoop begint

2018 februari: het genereren van de Vooglue-code begint

2018 juni tot mei: ICO

2018 juli: VGL-handel in de aandelen begint

Augustus 2018: Lancering van Global Vooglue App gestart

Lees meer: ​​https://vooglue.io/



author:

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Kryll Companion-Anwendung

vestarin

[ZeeX] - digital payments to electronic commerce, to change the working system of vouchers and gift cards.