European Crypto Bank-Walking met voordelen, gemak en veiligheid. Kom met ons mee



Ik zal een kwaliteitsproject bespreken dat een Europees cryptobankproject is: een project.

European Crypto Bank- creëert bank nieuwe generatie (Fintech) of Bank Boss (Bank-as-a-Service) biedt een platform dat cryptografie, financiële analyse van betaling Cryptos / Token, belasting betaling, betaling Visa en MasterCard creëert, Application meldingen volgen real time en mobiel.

Gezien de statistische realiteit van het ontbreken van cryptografische marktregels biedt European Crypto Bank oplossingen om zijn klanten te helpen:

Bescherming tegen fiscale risico's: we bieden meldingen en suggesties aangepast aan de wettelijke vereisten van alle Europese landen: Frankrijk, Italië, Groot-Brittannië, Duitsland
Het krijgen van de waarde van de marktanalyse: Token Kriptocurrency en ongekende volatiliteit en de noodzaak om het probleem te bevatten, de sterktes en zwaktes van deze instrumenten om hun investeringen te optimaliseren.
met de ontwikkeling van kunstmatige intelligentie en procesautomatisering van Robots Advisors voor beschikbaarheid en traceerbaarheid. / 24H en 7 / 7J.
Speciale tokens gegenereerd ecosysteem (Token ECB) aan persoonlijk verslag, financiële analyse en deskundig advies over crypto crypto Europese belasting te bereiken.

Hiervoor hebben Franse, Italiaanse, Engelse en Duitse experts een multidisciplinair team gevormd om een ​​particuliere Europese bank op te zetten. Financiële analisten, belastingadviseurs, informatici, wiskundigen, ingenieurs, hebben het blokkeren van specialisten hun krachten gebundeld om de toegang tot de markten kriptocurrency de hoogste limiet door de demystificatie van advies en persoonlijke benadering (Wealth Management).

Europese beleggers profiteren alleen van de kans op crypto-markt door risico's te beheersen.

Gezien het gebrek aan regulering en openbare instellingen die weigeren in de markt crisis te communiceren, kunnen beleggers niet profiteren van deze groeimarkt. Cryptogeld en leveraged finance bedrijf onder de ICO (Initial Coin Offering) door de uitgifte van uitstekende Token Rusland, Australië, Oost-Europa en India.
Sommige van de vriendelijkere landen weten hoe ze hun wetten moeten aanpassen en deze markt openstellen voor investeerders.

Europese beleggers kunnen niet zonder kansen in deze veelbelovende markt, ondanks een onzeker regelgevingskader.

Iedereen het erover eens om innovatieve deugden in verband met blockchain verstand gebruiken, maar gebrek aan vertrouwen in de markt is nu een waarde van meer dan 248.000.000.000 euro (100 ramingen van de grootste kriptocurrency onder 133 miljard voor Bitcoin.
Bron: https://coinmarketcap.com) laat Europeanen er niet volledig van genieten.
Zelfs als de cryptomarkt ingewikkeld is voor beginners, is de Token-markt veel meer.

Echter, bedrijven die geld hebben verhoogd door middel van ICO verzamelde meer dan 1,6 miljard euro in de eerste 9 maanden van 2017 (bron: Tracking CoinDesk ICO).

Deze bedrijven ontvangen financiering in deze markt door middel van Bitcoin (BTC), Ethereal (ET), litecoin (LTC) en andere crypto. Nu zijn er meer dan 1.300 altcoins aanwezig.

De European Crypto Bank Pre-ICO wordt bijvoorbeeld van 1 februari tot 15 februari gelanceerd. ICO begon op 16 februari 2018. De enige ICO voor particuliere en menselijke banken om haar klanten te bedienen.

Vanaf juni 2018 zal de handel en commerce platform beschikbaar zijn in SAAS met decentrale portfolio. In september 2018 zal de nieuwe dienst worden geïntegreerd als een prepaid betaalkaart (VISA, Mastercard), zullen mobiele toepassingen en virtuele betaalkaarten evenals de volledige integratie van vreemde valuta worden opgenomen: Euro, USD, CAD, GBP, Yen.

European Crypto Bank plant een bankvergunning in Frankrijk, Italië en Duitsland

Europese Crypto Coin Bank heeft de Initiële (ICO) in Blockchain gelanceerd. Eerste cryptocurrency fundrising voor een Europese bank.


Private wealth management en bankieren zijn afgestemd op Crypto-beleggers.

Het Europese Crypto Bank Project bouwt Crypto-banken en handelsplatformen voor Cryptos en FIAT die ondersteuning bieden voor Blockchain, Cryptos / Tokens Rating, Analysis en Wealth Management Services.

Franse, Italiaanse en Britse specialisten hebben een multidisciplinair team gevormd om een Europese private bank te creëren. Erfelijke bankiers, belastingdeskundigen, computerwetenschappers, wiskundigen en ingenieurs voegen zich bij Blockchain om de toegang tot de crypto-markt te vergemakkelijken voor zo veel mogelijk populaties via ons Wealth Management en Wealth Optimization.

Leer en zie voor meer duidelijk met Vidieo hieronder:




MARKTSITUATIE
TIMELINE
VERKOOP TOETS
SOCIALE MEDIA
TAX ASSISTANT: Franse gids TAX ASSISTANCE BOOK
WHITE
: Franse gids
SMART-CONTRACT

MARKTSITUATIE
Europese beleggers kunnen niet zonder de kansen van deze fantastische toekomstige markt ondanks een onzeker regelgevingskader en zij moeten eenvoudig van deze markt kunnen profiteren en door de risico's te beheersen.
Geconfronteerd met het gebrek aan regulering van de markt voor cryptocurrency biedt European Crypto Bank oplossingen voor klantenondersteuning voor:

- Bescherming van belastingrisico's: rapporten en adviezen aangepast aan de wettelijke vereisten van elk Europees land: Frankrijk, Italië, Engeland, Duitsland

- Een goede analyse van marktwaarden: crypto-valuta's en tokens ervaren ongekende volatiliteit en het is noodzakelijk om de inzet, sterke en zwakke punten van deze instrumenten te begrijpen om hun investeringen te optimaliseren

- Kunstmatige intelligentie met de ontwikkeling van robotadviseurs en de automatisering van de processen van beschikbaarheid en traceerbaarheid van diensten 24/24 en 7/7 dagen.

- Een ecosysteem dat wordt gegenereerd door een specifiek token (ECB S-token) dat toegang geeft tot gepersonaliseerde rapporten, financiële analyse en advies van Europese belastingdeskundigen in cryptocurrencies.

European Crypto Bank voldoet aan de verwachtingen van beleggers door veilige, flexibele en schaalbare bank- en handelsdiensten aan te bieden.

Crypto Bank plant een bankvergunning in Frankrijk, Italië en Duitsland bij Horizon 2022.



KALENDER
Projectontwikkelingsplannen.


LANCERING VAN HET ECB-PROJECT: 15 MEI 2017
INFRASTRUCTUURONTWIKKELING: 2 JANUARI 2018
EERSTE AANVANKELIJKE HOEKAANBIEDING BCE: FEBRUARI 01-15, 2018
AANVANKELIJKE HOEKAANBIEDING (ICO): FEBRUARI 16, 19 MAART 2018
CRYPTOS VAN DE FINANCIËLE ANALYSE: 28 MAART 2018
HANDELWISSELING: 16 JULI 2018
CRYPTOS RIJKDOMMING: 1 MAART 2019
FISCAAL PLATFORM: 15 MAART, 2019
BRITSE BANKOVEREENKOMST: 30 april 2020
EUROPESE BANKOVEREENKOMST: 30 MAART 2022



VERKOOP VAN TOKEN:

Projectnaam: European Crypto Bank
TOKENS AMOUNT AVALAIBLE TE KOOP: 677 283 261
AANBOD VAN ICO: 345.414.463
JETON PRIJS: 0,63 EURO
PLATFORM OP BASIS VAN TOKEN: ETHEREUM

INVESTERINGSFOCUS VAN HET FONDS:

Gemeenschap: 51%
Team: 20%
R & D: 24%
Adv en consultant: 3%
Bounty: 2%

SOCIALE NETWERKEN

middelen
tjilpen
telegram
Linkedin
Facebook
reddit
BitcoinTalk
Github

WITBOEK

IN HET NEDERLANDS: Klik hier
IN HET FRANS: Klik hier
IN TURKS: klik hier
IN PORTUGUES: Klik hier

voor meer informatie

officiële officiële website: https://www.europeancryptobank.io/
https://twitter.com/EuropeanCryptoB
https://www.facebook.com/EuropeanCryptoBank
https://t.me/europeancryptobank
https://medium.com/european-crypto-bank
https://www.linkedin.com/showcase/europeancryptobank/
https://bitcointalk.org/index.php?topic=2824525.0
https://europeancryptobank.io/wp-content/uploads/2018/01/WHITE-PAPER-EUROPEAN-CRYPTO-BANK-ICO-ENGLISH-25012018.pdf



auteur: teddy panda

Komentar

Postingan populer dari blog ini

[ZeeX] - digital payments to electronic commerce, to change the working system of vouchers and gift cards.